Om os

Vi er en familiedrevet forretning med rødder i det midt og vestjyske, hvor kærligheden til naturen og interessen for jagt og fiskeri går gennem generationer.

Bjarne Pedersen har gået på jagt i snart fire årtier, og sønnen Christian Møgelbjerg var med på klapjagter som barn, indtil han fik sit jagttegn som 16-årig. 

Jagten har taget os til Skotland på jagt efter sika- og kronhjort, på vildsvinejagt i Polen og efter råbukke i Sverige. Vi har efterhånden stor erfaring med forskellige typer af jagtformer, og vi sælger kun produkter i butikken, vi selv gider bruge.

Christian Møgelbjerg har desuden fisket siden, han kunne gå. Fanget gedder i svenske søer, taget store ørreder i put & take søer, fisket havørreder i Karup Å og på kysten, og fanget aborrer i mosen blot et par hundrede meter fra barndomshjemmet.

Hele vejen igennem har ærlig og troværdig betjening været grundstenen i vores forretning, og vi gør vores bedste for at vores kunder har lyst til at komme tilbage og handle med os eller kigge ned i butikken til en snak.

Nysgerrig på mere? Følg os på Facebook og Instagram, hvor vi opdaterer om nye tilbud, produkter og nedlagte bytter, vi har fanget og skudt.