Køb af våben online

Når du køber et våben hos Jagt & Fiskeri Skive forventer vi som udgangspunkt, at du henter den i butikken. Det kan dog aftales, at vi sender våbnet med våbentransport for 500.- (Bornholm 1000.-), hvilket udelukkende kan ske ved forevisning af gyldigt jagttegn og våbentilladelse. 

Ved køb af våben gælder fri fragt over 500.- ikke.

Ønsker du våbnet tilsendt koster det 500.- med special fragt*

*Bornholm koster 1000.-

Den rette rådgivning

Hos Jagt & Fiskei Skive går vi meget op i, at du som køber får en god oplevelse, når du handler våben hos os. Derfor er det også en selvfølge, at vi hjælper dig med rådgivning, montering, ansøgning af våbentilladelse og klargørelse. Det er meget vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at købe våben hos os, og at du får en god oplevelse.

Vi har stor ekspertise indenfor de forskellige våbentyper og vil altid kunne finde frem til et jagtvåben, der passer til netop dine ønsker, uanset om det skal være haglgeværer eller rifler. Udvalget af vores jagtvåben dækker næsten alle kendte mærker, og vi har altid mange spændende brugte haglgeværer og brugte rifler på lager. 

Vi samarbejder kun med producenter, der kan tilbyde jagt våben i en solid og god kvalitet, som du vil nyde at have med på jagt. 

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning, montering, klargørelse og ansøgning om våbentilladelse. For os er det vigtigt, at du som kunde føler dig tryg og får en god oplevelse, når du køber våben gennem os. 

Har du spørgsmål eller brug for inspiration, så ring endelig til os eller kig forbi vores butik i Skive. Vær opmærksom på, at våben kun udleveres mod fremvisning af gyldig tilladelse.

Vi har stor ekspertise og mange års erfaring indenfor de mange forskellige våbentyper, og vi vil altid kunne finde frem til netop det jagtvåben, der passer bedst til dig og dine behov, uanset hvilken type våben, du er på udkig efter. 

Køb af glatløbet haglgevær:

Hvad kræver det, før jeg kan købe et glatløbet haglgevær?

Du skal have én af følgende for lovligt at kunne erhverve dig et glatløbet haglgevær:

  • Gyldigt jagttegn.
  • Våbenpåtegning til generel erhvervelse af glatløbede haglgeværer gennem enten en skytteforening eller en jagtforening.

Når du har erhvervet dig et glatløbet haglgevær, har du pligt til at anmelde det til våbenafdelingen hos politiet. Anmeldelsen skal ske senest 8 dage efter, du har erhvervet det. Dette kan gøres digitalt med nem/mit-id her: https://politi.dk/vaaben/borger/ansoeg-om-vaabentilladelse 

Det er gratis at anmelde et glatløbet haglgevær og vekselsæt til glatløbede haglgeværer.

Udlevering af haglvåben sker kun, hvis du er i besiddelse af et gyldigt jagttegn og kan fremvise billedlegitimation (pas, kørekort o.l).

 

Køb af riflet våben:

Våbentilladelse til riflede våben, vekselsæt og lyddæmpere er oftest betinget af et gyldigt jagttegn.

Udlevering af riffel sker kun, hvis du er i besiddelse af en våbentilladelse et gyldigt jagttegn og kan fremvise billedlegitimation.

Der findes tre typer tilladelser:

Tilladelse til at erhverve, besidde, bære og anvende:

En erhverve-, besidde-, bære- og anvendetilladelse giver dig lov til både at erhverve-, besidde-, bære- og anvende det konkrete våben, i modsætning til for eksempel en bæretilladelse alene. Et våben på denne type tilladelse kan optages i et europæisk våbenpas.

Tilladelse til at bære og anvende:

En bæretilladelse giver dig lov til at bære- og anvende det konkrete våben. Du må ikke besidde et våben, som du alene har på en bæretilladelse - altså for eksempel opbevare den i dit eget våbenskab.

Du må gerne afhente et våben på en bæretilladelse hos ejeren og tage det med på jagt, hvorefter du skal levere våbnet tilbage til ejeren.

Du kan søge om en bæretilladelse på samme måde, som du søger om en tilladelse til køb af skydevåben. En bæretilladelse er afgiftspligtig efter gældende regler for en våbentilladelse.

Du skal til din ansøgning vedhæfte en samtykkeerklæring fra ejeren af våbnet, der giver samtykke til, at du må få en bæretilladelse til det konkrete våben.

Et våben på en bæretilladelse kan ikke optages i et europæisk våbenpas.

Flere-ejere-tilladelse:

En flere-ejere-tilladelse giver dig som medindehaver af våbnet lov til at erhverve-, besidde-, bære- og anvende det konkrete våben, i modsætning til f.eks. en bæretilladelse alene.

Du kan søge om en flere-ejere-tilladelse på samme måde, som du søger om en tilladelse til køb af skydevåben.

En flere-ejere-tilladelse er afgiftspligtig efter gældende regler for en våbentilladelse.

Du skal til din ansøgning vedhæfte en samtykkeerklæring fra den oprindelige ejer af våbnet, der giver samtykke til, at du må få en flere-ejere-tilladelse til det konkrete våben.

Et våben på denne type tilladelse kan optages i et europæisk våbenpas.

 

Køb af lyddæmper:

Lyddæmpere til jagtrifler kræver ikke længere en selvstændig våbentilladelse. Du skal blot kunne vise en gyldig våbentilladelse, der passer til kaliberen på lyddæmperen, før vi må udlevere dæmperen.

Hvis du anvender en lyddæmper på et luftgevær eller et glatløbet haglvåben, skal du stadig have selvstændig våbentilladelse til lyddæmperen.

Køb af luft- eller fjedervåben:

Du skal have et gyldigt jagttegn for lovligt at kunne erhverve dig et luft- eller fjedervåben med en kaliber over 4,5 mm.

Du har pligt til at anmelde til våbenafdelingen, at du har erhvervet dig et luft- eller fjedervåben med en kaliber over 4,5 mm. Du skal anmelde senest 8 dage efter erhvervelsen.

Det er gratis at anmelde et luft- eller fjedervåben

Link