Handelsbetingelser

Betaling 
Jagt & Fiskeri Skive modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Anyday og MobilePay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK og incl. moms.

Jagt & Fiskeri Skive bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Jagt & Fiskeri Skive leverer kun med GLS og sender varen inden for 1 til 3 arbejdsdage.

Ved køb over 500,- sender vi gratis, såfremt du vælger GLS pakkeshop.

Ved køb over 500,- koster privatforsendelse med omdeling 24,-

Ved køb under 500,- gælder følgende:

PRIVATFORSENDELSE UDEN OMDELING 45,- Du afhenter selv pakken hos valgte GLS pakkeshop.
PRIVATFORSENDELSE MED OMDELING 69,- Vi sender pakken til din hjemmeadresse.

Vælger du PRIVATFORSENDELSE MED OMDELING, og det ikke er muligt for GLS at udlevere pakken til modtageren, så vil GLS omdirigere pakken til modtagerens nærmeste Pakkeshop.

Du kan betale med Anyday på jfskive.dk. Har du en konto hos Anyday, kan du nu benytte dig af deres delbetalingsløsning i vores checkout.Med Anyday får du mulighed for at dele en betaling i mindre bidder og afdrage over fire måneder. Nul renter, nul gebyrer, så længe du betaler til tiden. Anyday kræver, at du ved checkout betaler minimum 25% af din ordretotal, men hvorvidt du betaler mere – det er helt op til dig.Du skal handle for mindst 300 kr. for at kunne betale med Anyday. Gavekort kan ikke betales med Anyday.Læs mere om Anyday på deres website. Her kan du lære mere om deres vilkår og betingelser eller finde 4 gode grunde til at handle med Anyday. 

Salg af våben:

Når du køber et våben hos Jagt & Fiskeri Skive forventer vi, at du henter den i butikken. Det kan dog aftales, at vi sender våbnet med våbentransport for 500.-, hvilket udelukkende kan ske ved forevisning af gyldigt jagttegn og våbentilladelse. Ved køb af våben gælder fri fragt over 500.- ikke.

Udlevering af haglvåben sker kun, hvis du er i besiddelse af et gyldigt jagttegn og kan fremvise billedlegitimation (pas, kørekort o.l). 

Udlevering af riffel sker kun, hvis du er i besiddelse af en våbentilladelse, et gyldigt jagttegn og kan fremvise billedlegitimation. 

Når du har købt et våben hos Jagt & Fiskeri Skive, enten i butikken eller på vores webshop, hjælper vi naturligvis kvit og frit med det efterfølgende papirarbejde. Dog skal du selv stå for betaling af de gebyrer, som gælder for det enkelte våben.

Prisen for en våbentilladelse til rifflet våben er 1085.-

Reklamationsret
Der gives to års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Jagt & Fiskeri Skive dækker ikke returneringsomkostninger.

Ved returnering kan du købe en pakkelabel via vores retuneringsportal: 

Åben Returportal

Eller ved at rette henvendelse til og sende reklamationer til:

JAGT & FISKERI
KATKJÆRVEJ 1
7800 SKIVE
TLF: 97 52 45 22

Post@jfskive.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, du modtager ordren.

Jagt & Fiskeri Skive dækker ikke returneringsomkostninger.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på Post@jfskive.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: Post@jfskive.dk

Ejerforhold
JAGT & FISKERI
KATKJÆRVEJ 1
7800 SKIVE
TLF: 97 52 45 22
CVR: 34463867